LIVING PROOF

OUR COMPANY

Living Proof is waar schoonheid en briljante wetenschap elkaar ontmoeten. Geboren in het hart van de biotechnologie, in Cambridge, MA, werd Living Proof opgericht door wereldklasse biotech-wetenschappers en beauty-experts met een simpele ambitie: de uitdaging om jouw lastigste schoonheidsproblemen op te lossen. Met behulp van technologie die afkomstig is van het MIT ontwikkelen en patenteren we nieuwe moleculen die hiervoor nog nooit gebruikt zijn in de cosmetica-industrie .

Met meer dan 66 awards tot nu toe, blijft ons bedrijf innovatieve oplossingen zoeken die de manier waarop ons haar zich gedraagt, verandert. Onze producten zijn een revolutie in de wereld van de schoonheid. We stoppen niet eerder dan dat we producten hebben die hun belofte te waarmaken. En de enige die het kan bewijzen ben jij. Jij bent het levende bewijs .

You are the living proof.

OUR PHILOSOPHY

Wij zijn geen traditioneel cosmeticabedrijf. Wij zijn meer dan dat. Wij geloven dat als je niets kan vinden dat werkt, dat je het moet uitvinden. Wij geloven dat het beste antwoord op deze uitdaging de wetenschap is. Wij geloven dat de combinatie van schoonheid en wetenschap de beste formule is. Wij geloven dat een product zijn beloften moet waarmaken. Wij geloven dat iedere dag een ‘good hair day’ kan zijn. Wij geloven dat schoonheid meer is dan alleen de buitenkant. Wij geloven in echte en betrouwbare resultaten. Wij geloven dat jij het levende bewijs bent.

ORIGIN STORY

Living Proof is een verhaal van mooie chemie. Een combinatie van briljante wetenschappers, stylisten en beauty-experts die schoonheidsproblemen echt willen oplossen.
Het begon allemaal in 2004 toen Dr. Bob Langer, professor aan het MIT Institute en een wereldberoemde uitvinder op het gebied van de biotechnologie, ging samenwerken met Jon Flint en Dr. Amir Nashat van de internationale firma Polaris. Ze onderzochten de beauty-industrie en analyseerden wat er eigenlijk in schoonheidsproducten zit. Ze ontdekten dat de beauty-industrie allemaal dezelfde ingrediënten gebruikte, maar dat de meeste van deze ingrediënten veel te inefficiënt zijn om een echt, langdurig effect te hebben. Dit inspireerde onze stichters tot nieuwe technologieën die vrouwen ‘proof in a bottle’ zouden bieden in plaats van ‘hope in a bottle’. Zo stelden zij een team samen van wetenschappers van buiten de schoonheidsindustrie, wetenschappers uit de biotechnologie en geneeskunde, die geen vooropgezette ideeën hadden over wat al dan niet mogelijk is op beautygebied. Maar hier bleef het niet bij. Om meer te weten te komen over beauty gingen de wetenschappers een waardevolle samenwerking aan met beauty-experts, zoals celebrity-kapper Ward Stegerhoek en ondernemende stylist Mitch Derosa. Samen vormen zij een team waarin schoonheid briljante wetenschap ontmoet en Living Proof was geboren.