Haar kleuren Maarssen

Haar kleuren Maarssen

Hairfashion Maarssen heeft jarenlange expertise op het gebied van haarkleuring. U kunt bij ons terecht als u last heeft van uitgroei, vergrijzing of simpelweg als u een keer een andere kleurtje wilt met uw haar. 

 

Mijn haar kleuren bij de kapper

 

Waarom mijn haar kleuren bij de kapper? Natuurlijk is het ook mogelijk om een kleurspoeling te kopen in de winkel en daarmee uw haar thuis zelf te kleuren. Uiteraard is dit goedkoper, maar het resultaat is vaak een stuk minder. Wij krijgen regelmatig ontevreden klanten bij ons in de salon vanwege het teleurstellende resultaat van een zelf aangebrachte kleurspoeling.    

De specialisten van Hairfashion Maarssen kunnen u een goed resultaat garanderen en helpen u aan de haarkleur die bij u past. Daarnaast zorgen wij voor een goede kleurkwaliteit van uw haar, die voor een langere periode gewaarborgd wordt.

 

Natuurlijke haarverf zonder ammoniak en PPD

 

Uw haar kleuren met een natuurlijke haarverf zonder gevaarlijke stoffen zoals ammoniak, PPD of parabeen. Wij kleuren uw haar in de Hairfashion salon met de producten van COLOR.ME. Een innovatieve haarverf, die het haar niet alleen de juist kleur geeft, maar ook het haar verzorgt tijdens het proces van de kleuring. De haarverf van COLOR.ME is vrij van schadelijke stoffen zoals Ammoniak, PPD en Parabeen, die vervangen zijn door natuurlijke stoffen. Deze stoffen geven het haar meer voeding, glans en elasticiteit. Hiermee zorgen wij voor kleurbescherming en vertragen wij het verouderingsproces van uw haar.

De natuurlijke haarverf van COLOR.ME van Kevin Murphy is doordat zij vrij is van schadelijke stoffen zoals ammoniak en PPD, zowel milieuvriendelijk als verantwoord voor uw gezondheid.

 

Haar kleuren Hairfashion Maarssen

 

Heeft u last van vergrijzing, uitgroei of lijkt het u leuk om uw look te verversen met een nieuwe haarkleur. Kom dan uw haar kleuren bij Hairfashion Maarssen. Loop gerust langs bij ons in de salon of maak een afspraak via 0346-562032 of info@hairfashionmaarssen.nl.