Haarproducten van Kevin Murphy

Haarproducten van Kevin Murphy - HaarproductenvanKevinMurphy

Haarproducten van Kevin Murphy helpen u met de verzorging van uw haar. De verzorging van uw haar is erg belangrijk. Door uw haar goed te verzorgen voorkomt u dat u last krijgt van haaruitval of haar met een afnemende haarconditie. In het assortiment van Hairfashion Maarssen vindt u onder andere de haarproducten van Kevin Murphy, die u kunnen helpen de conditie van uw haar te behouden of zelfs te verbeteren. De producten van Kevin Murphy zijn gebouwd op natuurlijke ingrediënten. De oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten geven uw haar stevigheid, kracht en vitaliteit, zonder het daarbij te verzwaren.

Milieuvriendelijke haarproducten

Een belangrijk onderdeel van de visie van Kevin Murphy is dat zijn producten milieuvriendelijk zijn. Daarom gebruikt het merk louter recyclebare verpakkingen, die tevens biologisch afbreekbaar zijn. Kevin Murphy is zich namelijk bewust van het gevaar van klimaatverandering en wil graag een positieve bijdrage leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom werkt Kevin Murphy alleen samen met bedrijven, die microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken gebruiken. Hierdoor kan het zijn klanten garanderen dat de natuurlijke ingrediënten voor zijn milieuvriendelijke haarproducten op een verantwoorde manier zijn geproduceerd.

Diervriendelijke haarverf

Naast milieuvriendelijk zijn de producten en de haarverf van Kevin Murphy ook diervriendelijk. De producten worden alleen getest op menselijk modellen en absoluut niet op dieren. In 2011 kreeg Kevin Murphy het PETA-approved label als beloning voor haar diervriendelijke beleid. PETA (People for Ethical Treatment of Animals) is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld en komt op voor elke vorm van dierenmishandeling. Wanneer u Kevin Murphy gebruikt weet u zeker dat u uw haar verft met diervriendelijke haarverf. 

Zelf Kevin Murphy gebruiken 

Wilt u zelf Kevin Murphy shampoo, haarverf of wax gebruiken. Producten die op een natuurlijke en diervriendelijk zijn geproduceerd en die uw haar meer stevigheid, kracht en vitaliteit geven? Kom dan langs in de Hairfashion salon in Maarssen, waar een van onze haarspecialisten u met alle liefde helpt om het Kevin Murphy haarproduct te vinden dat bij u past.